window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-7G3EC1HC0F');

Proceduri cosmetice?

Cu ROMLA cremă anestezică uită de durerea provocată de ace la injectări cosmetice, epilare definitivă, microneedling sau tatuare.

Proceduri dermatologice

Cu ROMLA cremă anestezică uită de durerea provocată de ace la injectări cosmetice, epilare definitivă, microneedling sau tatuare.

ROMLA și operațiile minore de la nivelul pielii

Te gândești să apelezi la injectări cosmetice, microblading, microneedling, epilare cu laser sau tatuare? Încearcă ROMLA cremă anestezică locală pentru a diminua durerea provocată de proceduri cosmetice cu ace sau laser.

Utilizați întotdeauna acest medicament conform indicațiilor din acest prospect sau indicațiilor medicului dumneavoastră, farmacistului sau asistentei medicale

Proceduri cosmetice care pot necesita
amorțirea suprafeței pielii.

Pentru ce se poate folosi ROMLA

Dacă ai întrebări sau nelămuriri, întreabă-ți medicul dacă are deja un plan de anesteziere.

Epilare definitivă cu laser
Peeling chimic
Microblading
Microneedling/
Dermarolling
Fillere faciale/buze
Injectare cu toxină botulinică
Tatuare

Utilizați întotdeauna acest medicament conform indicațiilor din acest prospect sau indicațiilor 

medicului dumneavoastră, farmacistului sau asistentei medicale

Înainte de aplicarea ROMLA

 • Pasul 1

  Alege produsul ROMLA potrivit pentru procedura planificată. ROMLA este disponibilă în 2 variante de ambalaj: 5g si 30g. Jumătate dintr-un tub de 5g corespunde la aproximativ 2g ROMLA. 1 gram de ROMLA scos din tub corespunde la aproximativ 3,5 cm.

 • Pasul 2

  Crema ROMLA necesită o perioadă de timp pentru a amorți pielea, așadar asigură-te că îți aloci suficient pentru aplicare înainte de programare – aproximativ o oră (mai puțin în cazul feței: 30-60 de minute).

La aplicarea ROMLA

 • Pasul 1

  Asigură-te că zona de piele pe care aplici ROMLA este curățată și uscată. Îndepărtează părul de pe piele înainte de aplicare, dacă recomandă medicul sau farmacistul. ROMLA trebuie folosit pe organele genitale doar de către un medic sau un asistent medical. Când ROMLA se administrează pe ulcerele de la nivelul membrelor inferioare, un medic sau un asistent medical trebuie să îi supravegheze utilizarea.

 • Pasul 2

  Apăsă tubul astfel încât crema să fie în cantitate mai mare acolo unde este nevoie la nivelul pielii (de exemplu, acolo unde trebuie inserat acul). Nu masa crema pe piele. Nu aplica ROMLA în interiorul nasului, urechii sau gurii și evită contactul cu ochii.

 • Pasul 3

  Aplică cu atenție un pansament ocluziv sau folie alimentară deasupra cremei. Nu întinde crema sub pansament. Pentru unele proceduri faciale, pansamentul nu este practic a se aplica.

După aplicarea ROMLA

 • Pasul 1

  Înainte de procedura, poți îndepărta chiar tu pansamentul ocluziv / folia și poți curăța excesul de cremă sau poți solicita ajutorul medicului / asistentului medical.

 • Pasul 2

  După ce crema este îndepărtată, efectul de amorțire durează de obicei cel puțin 2 ore. Cu toate acestea, efectul poate fi mai scurt în cazul aplicării la nivelul feței.

Alege produsul ROMLA potrivit

Pentru amorțirea zonelor mai mici de piele

ROMLA 5 tuburi x 5g

Pentru amorțirea zonelor largi de piele

ROMLA Tub 30g

Pentru amorțirea zonelor mai mici de piele

ROMLA 5 x 5g

Pentru amorțirea zonelor largi de piele

ROMLA 30g

B.I.Eppley, Aesthetic Surg J, 24(1): 79-81, 2004, O. Elibol et al, Ophtalmic Plastic and Reconstructive Surgery, vol.23, no.2, pp.130-133, 2007

Akinturk, Semra & Eroglu, Ahmet. (2008). A clinical comparison of topical piroxicam and EMLA cream for pain relief and inflammation in laser hair removal. Lasers in medical science. 24. 535-8. 10.1007/s10103-008-0599-2.), (R.A. Guardiano, C.W. Norwood: Direct comparison of EMLA versus Lidocaine for pain control in Nd:YAG 1, 064 nm laser hair removal. Dermatol. Surg., 31: 396-398, 2005), (Hjorth N. et al. Journal of the American Academy of Dermatology, Volume 25, Issue 5, 809 – 811