Proceduri medicale?

E nevoie să-ți faci un vaccin, o injecție sau să ți se recolteze o probă de sânge?

Proceduri medicale?

E nevoie să-ți faci un vaccin, o injecție sau să ți se recolteze o probă de sânge?

ROMLA și procedurile medicale

Procedurile medicale cu ace sunt predominante pe tot parcursul vieții, în special în copilărie, iar dacă pentru unele persoane durerea provocată de acestea poate fi considerată „doar o ciupitură”, pentru altele, aceste proceduri sunt departe de a fi suportabile. ROMLA conține două substanțe active numite lidocaină și prilocaină si determină amorţirea suprafeţei pielii, pentru o scurtă perioadă de timp.

Pentru ce se utilizează ROMLA?

Pentru ce se poate folosi ROMLA?

ROMLA ajută la blocarea durerii de la nivelul pielii înainte de:

Injecție

Recoltare de sânge
Inserția unei branule

Vaccin

Utilizați întotdeauna acest medicament conform indicațiilor din acest prospect 

sau indicațiilor medicului dumneavoastră, farmacistului sau asistentei medicale

Înainte de aplicarea ROMLA

 • Pasul 1

  Alege produsul ROMLA potrivit pentru procedura planificată. ROMLA este disponibila in 2 variante de ambalaj: 5g si 30g. Jumătate dintr-un tub de 5g corespunde la aproximativ 2g ROMLA. 1 gram de ROMLA scos din tub corespunde la aproximativ 3,5 cm.

 • Pasul 2

  Crema ROMLA necesită o perioadă de timp pentru a amorți pielea, așadar asigură-te că îți aloci suficient timp pentru aplicare înainte de programare – aproximativ o oră (mai puțin în cazul feței: 30-60 de minute).

La aplicarea ROMLA

 • Pasul 1

  Asigură-te că zona de piele pe care aplici ROMLA este curățată și uscată. Îndepărtează părul de pe piele înainte de aplicare, dacă recomandă medicul sau farmacistul. ROMLA trebuie folosit pe organele genitale doar de către un medic sau un asistent medical. Când ROMLA se administrează pe ulcerele de la nivelul membrelor inferioare, un medic sau un asistent medical trebuie să îi supravegheze utilizarea.

 • Pasul 2

  Apăsă tubul astfel încât crema să fie în cantitate mai mare acolo unde este nevoie la nivelul pielii (de exemplu, acolo unde trebuie inserat acul). Nu masa crema pe piele. Nu aplica ROMLA în interiorul nasului, urechii sau gurii și evită contactul cu ochii.

 • Pasul 3

  Aplică cu atenție un pansament ocluziv sau folie alimentară deasupra cremei. Nu întinde crema sub pansament. Pentru unele proceduri faciale, pansamentul nu este practic a se aplica.

După aplicarea ROMLA

 • Pasul 1

  Înainte de procedura, îndepartează pansamentul ocluziv / folia și curăță excesul de cremă sau solicită ajutorul medicului/asistentului medical

 • Pasul 2

  După ce crema este îndepărtată, efectul de amorțire durează de obicei cel puțin 2 ore. Cu toate acestea, efectul poate fi mai scurt în cazul aplicării la nivelul feței.

Alege produsul ROMLA potrivit

Pentru amorțirea zonelor mai mici de piele

ROMLA 5 tuburi x 5g

Pentru amorțirea zonelor largi de piele

ROMLA Tub 30g

Pentru amorțirea zonelor mai mici de piele

ROMLA 5 x 5g

Pentru amorțirea zonelor largi de piele

ROMLA 30g

Utilizați întotdeauna acest medicament conform indicațiilor din acest prospect sau indicațiilor medicului dumneavoastră, farmacistului sau asistentei medicale